jkzorgkracht helpt u als intermediair of bemiddelaar van externe professionals in het administratieve proces voor de inkoop en verkoop.

Contact

Adresgegevens

J&K ZorgKracht B.V.
Batterijlaan 10B
1402 SN Bussum

Telefoon

Khalid Chabrani +31 6 29 50 95 96

Jiri Menzel: +31 6 29 50 94 64

J&K ZorgKracht

Missie

J&K ZorgKracht is op 1 oktober 2019 opgericht door Jiri Menzel en Khalid Chabrani. Onze voornaamste reden hiervoor is dat de kwetsbare mensen die aan ons toevertrouwd zijn, de beste zorg verdienen waar zij recht op hebben. Door onze jarenlange ervaring in de zorg hebben wij een netwerk opgebouwd van gediplomeerde zorgprofessionals die deze missie delen. Zij hebben veel kennis en ervaring in het leveren van kwaliteit van zorg en weten deze vanuit passie te vertalen naar de werkvloer.

Onze missie is het herstel, verbeteren danwel behoud van de gezondheid en het welzijn van de cliënten waarbij we vaste teams (tijdelijk) ondersteunen en ontlasten.

Wij  leveren onze bijdrage om de zorg voor iedereen betaalbaar en beschikbaar te houden en zoeken bij iedere aanvraag naar de meest passende zorgprofessionals om de begeleiding zo professioneel mogelijk te laten verlopen. J&K ZorgKracht is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau waar de expertise voornamelijk ligt op het gebied van MVG, Autisme, LVB, Psychiatrie en TBS.

Visie

Bij J&K ZorgKracht staat de cliënt centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen een zo gewoon mogelijk leven kunnen leiden en eigen regie hebben op het eigen leven en omgeving. Wij kijken dan ook niet naar wat een cliënt niet kan maar wat zij wel kunnen en breiden dit uit. Wij houden van een uitdaging.

J&K ZorgKracht denkt in mogelijkheden en niet in beperkingen!


Inschrijven